Only registered users can comment.

 1. Meer video’s en verhalen van RTL Z zien? Download nu de app: Google Play: https://r.tl/GooglePlay_RTLZ App Store: https://r.tl/AppStore_RTLZ

 2. Draait het alleen drm €€€ zet ff economie opzij en mensen de leven proberen te redden vooral kwetsbare ouderen.. Kijk maar naar mevr. Merkel trekt gelijk een duidelijk plan van aanpak tegelijk ook open en eerlijk dat deze virus uit de hand kan lopen.

 3. En zo verdampt die "omzet top" weer door het grote economische verlies dat eraan gaat komen.. hoe ironisch.. De overheid sluit Brabant af en krijgen we verder als advies "geen handen meer schudden" lol, geef het twee weken max voor dit virus zn wilde weg is ingeslagen en niet meer te controleren is. De WHO verklaarde vandaag dat het een globale pandemie is, Merkel kondigde vandaag aan dat merendeel van de duitse bevolking besmet zal raken, en hier in NL stoppen de meeste mensen hun kop in het zand en voelen zich geergerd omdat hun dagelijkse bubbel wordt verstoord. Typsich weer.

 4. Als landbouw hier niet geteld wordt, waarom dan wel als het over stikstof gaat? Dan hebben we een zondebok nodig en is de landbouw nodig om de rest de wind uit de zeilen te houden. Slecht filmpje, de getallen kloppen van geen kant!

 5. Waarom denkt Nederland alleen maar aan geld aasgieren gooi alles dicht en de grenzen ook. het gaat hier om mensen levens.

 6. Weet je wat goed is voor de economie, dat we alles lekker openhouden, onder druk van de uitbraak de zorg platleggen en dan de boel pas dichtdoen.

  Dat kost ons vast niets

 7. Lekker carnaval (feest voor geestelijke gestoorde mensen met een verstand van een 3 jarige) gevierd als kleine kinderen terwijl Carona al 6 weken hot topic was! En nu huilen!

 8. You people wanna fucking live and keep your families alive or keep the economy booming? DONT MAKE IT TOO EASY FOR PUBLIC TO FINALLY TAKE ACTION.

 9. Droppen we gewoon al die gelukzoekers per vliegtuig terug in Afrika, midden Oosten en Afghanistan, dat scheeld ons minstens 10 miljard euro per jaar.

 10. Het vervelende is gewoon dat het de economie raakt maar als we niet optijd maatregelen nemen gaan we over een veel langere periode economische klachten ervaren, nu even door de zure appel bijten en een paar weken op slot en daarna weer door als we zo doorgaan word het alleen maar verspreid en gaat het alleen nog maar langer duren om de economie weer vol op draaiende te houden.

 11. Kut carnaval. Het moet gwn helemaal gestopt gezet worden.. Ook voor aankomende jaren. Slaat helemaal nergens op.. Ja je bent die dag piraat. En nu? -_-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *